Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Συχνές ερωτήσεις για ταμειακές μηχανές

Συχνές ερωτήσεις για ταμειακές μηχανές

Σε ποιες περιπτώσεις με συμφέρει να αγοράσω μεταχειρισμένη ταμειακή;

Σύμφωνα με το νέο νόμο σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η μεταπώληση μεταχειρισμένης ταμειακής, εξάλλου η αλλαγή μνήμης είχε μεγάλο κόστος και ίσως να μήν ήταν και συμβατή με τις προδιαγραφές για online taxis σύνδεση των νέων ταμειακών μηχανών.

 
Τι ταμειακή να πάρω όταν έχω μικρό τζίρο; Mία φθηνή ταμειακή γιατί δεν μου κάνει;ταμειακή datecs
Η επιλογή δεν πρέπει να γίνει βάση τζίρου αλλά με την ημερήσια συχνή χρήση της ταμειακής π.χ. ένα ψιλικατζίδικο μπορεί να κόψει διακόσιες (200) αποδείξεις με τριακόσια ευρώ τζίρο και ένα χρυσοχοΐο με μία (1) απόδειξη χίλια τριακόσια ευρώ τζίρο, άρα είναι ξεκάθαρο.
 
Ποια είναι η διαφορά των ακριβών και φθηνών ταμειακών μηχανών;
Η διαφορά είναι στις προδιαγραφές για τον προορισμό εργασίας της ταμειακής, δεν κάνουν όλες οι ταμειακές για όλα τα καταστήματα και οι διαφορετικές τιμές είναι στα υλικά κατασκευής κατά κύριο λόγο.
 
Στο κατάστημα μου έχω δύο ταμειακές μηχανές DATECS CTR200 και DPS NEON με σύνδεση ETHERNET αγορασμένες το 2014 μπορώ να έχω σύνδεση με το ΓΓΠΣ;
Οι νέες ταμειακές με σύνδεση ΓΓΠΣ online taxis,πρέπει να έχουν έγκριση από το υπουργείο μετά τις 17/12/2013 για να πληρούν τις προδιαγραφές του νέου νόμου, επομένως ΟΧΙ ,και σε καμία περίπτωση.
 
Πότε θα συνδεθούν οι ταμειακές μηχανές και εμείς με τις παλιές τι θα κάνουμε;
Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε για τους κατασκευαστές πως παίρνουν έγκριση μόνο για νέου τύπου ταμειακών με συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές. Για τον καταναλωτή δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα γίνει η ON LINE σύνδεση και τι θα γίνει με τις υπάρχουσες παλιές ταμειακές μηχανές.
 
Κάθε πόσες αποδείξεις αλλάζουμε μελάνι στις καινούριες ταμειακές μηχανές;
Οι καινούργιες ταμειακές είναι όλες θερμικές και εάν γίνει σωστή χρήση ποτέ.
 
ταμειακή saremaΥπάρχουν ταμειακές που συνδέονται με άλλες συσκευές;
Συνδέσεις έχουμε πολλές όχι σε όλες όμως. Υπάρχουν ταμειακές που συνδέονται με ζυγαριές σε κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, με συνδέσεις με Η/Υ για μεταφορά αρχείων από την κάρτα μνήμης, σύνδεση με κάποιο εμπορικό πρόγραμμα , με scanner barcode, με το συρτάρι με έξτρα οθόνη , πληκτρολόγιο και με tablet.
 
Ποιά ταμειακή με βολεύει για υπαίθριο εμπόριο;
Καταρχήν να έχει έγκριση φορητής ταμειακής, να έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για περισσότερες αποδείξεις , το μέγεθος, το βάρος η στεγανότητα, και η ταχύτητα είναι τα σωστά κριτήρια.
 
Έχω εμπορικό πρόγραμμα εστίασης, τελειώνει η μνήμη του φορολογικού μηχανισμού, μπορώ να συνδέσω υπάρχουσα ταμειακή;
Πολλές ταμειακές μηχανές έχουν την δυνατότητα συνεργασίας με προγράμματα.
 
Ποιά είναι τα πιο ευπώλητα μοντέλα ταμειακών;
Σήμερα η φθηνή τιμή της ταμειακής είναι το πρώτο κριτήριο για τους πολλούς αγοραστές, κυριαρχούν οι φθηνές ταμειακές μηχανές , έναντι στις ποιοτικές ταμειακές. Πρίν αποφασίσετε οπωσδήποτε έρευνα αγοράς για αποφυγή λανθασμένης αγοράς.
 
ταμειακή ics micro ταμειακές datecs και sarema
Ποιές ειναι οι ποιοτικότερες ταμειακές αυτη τη στιγμή, στην καλύτερη τιμή ;
Οι εταιρείες που παράγουν συγχρονες ταμειακές με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία με φθηνές τιμές ειναι κατα γενικής ομολογία η Datecs με δημοφιλέστερα μοντέλα  Datecs CTR 220 και Datecs CTR 410  όπως η Sarema με τα πιο γνωστά νέα μοντέλα να ειναι τα Sarema XS και Sarema mini, επίσης και η αξεπέραστη DCR με τις νέες χαμηλές τιμές στις καινούριες ταμειακές DCR all in one και IP cashΑπο τα πρώτα σε πωλήσεις μοντέλα ταμειακών ειναι  DPS S-710 Plusοπως και  Datecs ctr100.
 
Ψάχνω για φορητή ταμειακή με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας τι να προσέξω; φορτιστής αυτοκινήτου υπάρχει;
Η αυτονομία εξαρτάται από τον τύπο της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας της ταμειακής αυτή την στιγμή έχουμε μπαταρίες νικελίου καδμίου και ιόντων λιθίου που και σας προτείνουμε. Αρκετές φορητές ταμειακές διαθέτουν φορτιστή αυτοκινήτου.
 
Έχω μια ταμειακή μηχανή μπαταρίας με μεγάλη αυτονομία να την χρησιμοποιήσω για λαϊκή αγορά;
ΟΧΙ ο νόμος λέει για ταμειακές μηχανές με έγκριση για υπαίθριο εμπόριο
 
Δεν βρίσκω το βιβλίο της ταμειακής μηχανής μπορώ να πάρω άλλο;
Καταρχήν πρέπει να εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες για εύρεση,το πρόστιμο έχει καταργηθεί βεβαίως. Ξεκινάτε με δήλωση απώλειας στη ΔΟΥ και με τον αριθμό πρωτοκόλλου αυτής απευθύνεστε στο κατάστημα αγοράς της ταμειακής για επανέκδοση με ένα μικρό κόστος.
 
Χρωστάω σε ΟΑΕΕ και στη ΔΟΥ μπορώ να αγοράσω ταμειακή μηχανή, για το νέο κατάστημα μας;
Ναι μπορείτε δεν χρειάζονται ενημερότητες, και η θεώρηση με τις νέες αλλαγές του νόμου γίνεται ηλεκτρονικά.
 
Αφού αγοράσω ταμειακή μηχανή πρέπει να τη δηλώσω στην εφορία;
Από την ώρα παράδοσης της ταμειακής είναι ενεργοποιημένη και μπορείτε να δουλέψετε, πρέπει όμως να δηλωθεί ηλεκτρονικά και στο ΑΦΜ σας μέσα σε 10ημέρες.

Ταμειακές μηχανές επώνυμες με τις καλύτερες τιμές πάντα!!!!

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο