Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Ταμειακές μηχανές

Ταμειακές μηχανές

Ταμειακές μηχανές

Ταμειακές μηχανές online taxis άμεσης σύνδεσης,με qr code, Pos, Barcode Scanner και με αυτόματη προσαρμογή ώρας,επώνυμες αξιόπιστες, εύκολες στη χρήση, νέας τεχνολογίας,με υποστήριξη αναβάθμισης για όλα τα καταστήματα σε όλα τα μεγέθη και χρώματα,ρεύματος ,μπαταρίας,φορητές,με τις πιό φθηνές τιμές στην Αθήνα και όχι μόνο.

Η αγορά ταμειακής μηχανής θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς αποτελεί φορολογικό μηχανισμό που θα σας εξυπηρετεί για αρκετά χρόνια. Εμείς στη σκέψη μας έχουμε τον επιχειρηματία του σήμερα για αυτό και  μπορείτε να βρείτε τις πιο επώνυμες μάρκες θερμικών ταμειακών μηχανών οπως Datecs,Citizen,Sarema,WisDor,InfoCarina,ICS,DPS,IP,DCR,Elzab,Novitus και DTEC Aclas σε τιμές χονδρικής σχεδόν, χωρίς κρυφές χρεώσειςΜεγάλες εκπτώσεις με εγγύηση καλύτερης τιμής σε  όλα τα μοντέλα ταμειακών, ακόμα και στα πιο δημοφιλή όπως  Datecs ctr150Sarema firstWisDor dtec-100, και Ip-cashπροσφορές σε κάθε κατηγορία για φορολογικές ταμειακές μηχανές.  

Ταχύτητα εξυπηρέτησης με αυθημερόν παράδοση εντός Αττικής και μιας ημέρας σε όλη την Ελλάδα. Επίσης αναλαμβάνουμε το service της ταμειακής μηχανής σε  ότι πρόβλημα προκύψει ως εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες των εταιρειών κατασκευής τους.
Εξουσιοδότηση  από το Υπουργείο Οικονομικών για τεχνική υποστήριξη, αλλαγή φορολογικής μνήμης, αλλαγή ΦΠΑ, αλλαγή ώρας, σύνδεση με τον server του taxis για συγχρονισμό ώρας και αποστολή δεδομένων των ταμειακών μηχανών,σύμφωνα με την νέα ΠΟΛ.1195/2018.
Διαθέτουμε και εγκαθιστούμε άμεσα τη νέα σας ταμειακή με online σύνδεση για την σωστή και ίδια ώρα για πάντα με τον server του υπουργείου και το μηχάνημα pos καρτών.
Για σωστή ενημέρωση τηλεφωνήστε μας τώρα για να πάρετε μια προσφορά ή να λύσετε οποιαδήποτε απορία αφορά τις νέες ταμειακές μηχανές,για την online σύνδεση, για την αναβάθμιση και την απόσυρση  στα 2105736036 και 6970099009 
Ξεκινήστε διαβάζοντας τον οδηγό αγοράς για ταμειακές μηχανές

Απαιτήστε να μην κλειδωθεί η ταμειακή σας κατά το προγραμματισμό. Βεβαιωθείτε  όταν ζητάτε  μια προσφορά για την τελική τιμή μιας ταμειακής γιατί πολλοί  δίνουν τηλεφωνικά χαμηλή αρχική τιμή ταμειακής αλλά αυξημένη τελική στην παράδοση.Προσοχή στα κρυφά κόστη! Οι τιμές σύγκρισης να περιέχουν προγραμματισμό,παράδοση,επίδειξη και ΦΠΑ. Προτιμήστε φυσικό κατάστημα, το internet είναι απρόσωπο. Μην ξεχνάτε είναι φορολογικός μηχανισμός! 

Για μεταχειρισμένη ταμειακή μηχανή , δεν επιτρέπετε η αγορά, σύμφωνα με το νέο νόμο από τον Απρίλιο του 2015.

Οι τιμές που συνοδεύουν τις ταμειακές μηχανές είναι χωρίς ΦΠΑ


 
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ταμειακή εστιατορίου Datecs wp500e

Ταμειακή εστιατορίου Datecs wp500e Νέα ταμειακή μηχανή εστιατορίου για όλα τα καταστήματα εστίαση..

400,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 400,00€

Ταμειακή μηχανή εστίασης Datecs ctr222e

Ταμειακή μηχανή εστίασης Datecs ctr222e Ταμειακή μηχανή  νέων προδιαγραφών (2023) για επιχει..

380,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 380,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο