Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Online σύνδεση ταμειακής μηχανής με ΓΓΠΣ-ΑΑΔΕ

Online σύνδεση ταμειακής μηχανής με ΓΓΠΣ-ΑΑΔΕ

Online σύνδεση ταμειακής μηχανής με ΓΓΠΣ-ΑΑΔΕ

Online σύνδεση‬ ‎ταμειακής‬ ‪μηχανής‬ με ΓΓΠΣ on line taxis e-send απλά και σίγουρα εξασφαλίζουν σήμερα οι ταμειακές μηχανές ‎datecs‬ citizen ctr100,ctr210,ctr220,ctr410 & Pocket σύμφωνα με την ενημέρωση της αντιπροσωπείας η οποία πήρε την πρώτη έγκριση του νέου λογισμικού από το υπουργείο και βέβαια από τις δικές μας δοκιμές.
Προσοχή λοιπόν στην επιλογή ταμειακής γιατί μπορεί να υπάρχουν θύρες online σύνδεσης, όμως η αποστολή δεδομένων, ίσως να μην είναι σωστή και άμεσα εφικτή.
Σύμφωνα με το νέο νόμο όλες οι ταμειακές μηχανές πρέπει να συνδεθούν δοκιμαστικά με την ΑΑΔΕ, γι αυτό οι παλιές ταμειακές θα αποσυρθούν με αντικατάσταση ταμειακών νέων προδιαγραφών ή θα αναβαθμιστούν.
Για την online taxis σύνδεση με ΑΑΔΕ είναι απαραίτητο η ταμειακή να εκτυπώνει Qr Code, να έχει προγραμματιστεί το AES KEY που είναι μοναδικό για κάθε μηχανή,ώστε να αναγνωρίζεται ο αποστολέας δεδομένων.
Τεχνικά θα χρειαστεί σύνδεση internet με καλώδιο ethernet ή μέσω WiFi όπως οι ταμειακές datecs pocket, ip cash και ip smart. 
 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Online σύνδεση ταμειακής μηχανής με ΓΓΠΣ-ΑΑΔΕ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο