Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Αναβάθμιση ταμειακής μηχανής ενημέρωση

Αναβάθμιση ταμειακής μηχανής ενημέρωση

Πως θα αναβαθμίσω την ταμειακή μου μηχανή;;

Πως θα προγραμματίσω την ταμειακή να εκτυπώνει QR Code;

Πότε λήγει  η προθεσμία της αναβάθμισης;

Τρεις ερωτήσεις που δεχόμαστε συχνά και τις  απαντήσεις  θα βρείτε εδώ.

Οι ταμειακές για να πληρούν τις απαιτήσεις του νέου νόμου του 2020 για on line σύνδεση με ΑΑΔΕ και εκτύπωση  qr code σε κάθε απόδειξη  πρέπει να  αναβαθμιστούν με  νέο λογισμικό μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Δεν είναι ενέργεια προγραμματισμού όπως η αλλαγή του ΦΠΑ, διεύθυνσης κλπ γι αυτό και ο τρόπος, ο χρόνος και το κόστος καθορίζεται από τις αντιπροσωπείες που δίνουν έγκριση αναβάθμισης ξεχωριστά για κάθε ταμειακή με μοναδικούς κωδικούς.

Μην επαναπαύεστε επειδή αγοράσατε νέα ταμειακή τον Απρίλιο του 2020 είναι παλιά.?. εφόσον δεν εκτυπώνει QR Code.

Επομένως πρέπει να επικοινωνήςετε με τον προμηθευτή που αγοράσατε την ταμειακή μηχανή εάν το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τις προδιαγραφές, αποσύρεται ή αναβαθμίζετα και να κανονιστεί ραντεβού γιατί η διαδικασία είναι χρονοβόρα.

Απαραίτητη  προϋπόθεση αναβάθμισης  να έχετε το βιβλίο συντήρησης και επισκευών της ταμειακής και το AES KEY αυτής (είναι ένα μοναδικό κλειδί 64 ψηφίων που σας δόθηκε από το taxis 24 ώρες μετά τη δήλωση της).

Για να εξυπηρετηθείτε σίγουρα δεν πρέπει να αφήσετε την αναβάθμιση  για το τέλος γιατί χιλιάδες ταμειακές την τελευταία στιγμή είναι αδύνατον να αναβαθμιστούν λόγω του χρόνου που χρειάζεται κάθε ταμειακή  και τις ιδιαιτερότητες του κάθε κατασκευαστή για την παράδοση των κλειδιών της αναβάθμισης  στον τεχνικό.

Προσοχή  μετά τη λήξη της προθεσμίας οι αποδείξεις των ταμειακών που  δεν έχουν            qr code είναι παράνομες και υπάρχει πρόστιμο.

Για τις παλιές ταμειακές που δεν αποσύρθηκαν το πρόστιμο είναι μεγαλύτερο και ίσως έρθει βεβαιωμένο  στο e-mail που σας ήρθαν και οι ειδοποιήσεις από την ΑΑΔΕ  για την αντικατάσταση τους και την οριστική διαγραφή τους.

Η λήξη προθεσμίας είναι 31/5/20

Δόθηκε παράταση έως 31/7/20

Δεύτερη παράταση έως 31/10/20

Νέα παράταση έως 31/12/20

Μπορούν να ανβαθμιστούν οι ταμειακές μέχρι 31/03/2021

Λόγω της πανδημίας οι ταμειακές μηχανές μπορούν να εκδίδουν αποδείξεις χωρίς qr code έως 30/06/2021

Έως 31/08/21 τελευταία προθεσμία αναβάθμισης.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Αναβάθμιση ταμειακής μηχανής

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο